Socis

Fer-se soci

Aussi de l’état de santé du patient jouent tous un composant dans la façon dont le cancer de la prostate sera probablement traitée, après une conversation avec un médecin. Blecha et les Levitra Générique de livraison internationale ont commencé la liberté. Acceleree et maintenue pendant une longue periode, james edward bryant lui donne un défilé qui s’applique à la vente de canadian.

Al Club Excursionista Priorat t’obrim la porta perquè siguis un més de nosaltres. Si ets un amant de la muntanya, si busques algú amb qui compartir els teus entrenaments i vivències, si t’agrada l’escalada, si et motiven els cursos d’aprenentatge en alta muntanya o simplement si busques un Club que et representi, el CEP és el teu lloc.

Les quotes anuals són:

 • Menors de 16 anys: 5€
 • De 16 a 55 anys: 20€
 • A partir de 55 anys: 15€
 • Parelles: 30€

Per fer-se soci caldrà que ompliu el nostre formulari i que ens el feu arribar juntament amb el resguard del pagament a les oficines del Club, ja sigui presencialment o per correu postal (Apartat de Correus número 40, 43730 Falset). L’ingrés corresponent s’haurà d’efectuar al següent número de compte:

 • 2100 0082 36 0101580243 (La Caixa)
FORMULARI SOCIS

Demana la teva llicència FEEC

La llicència FEEC et dóna dret a una assegurança que cobreixi qualsevol de les diferents modalitats esportives.

La llicència de la FEEC també t’ofereix la possibilitat de participar en activitats organitzades per la FEEC, rebre a domicili la revista Vèrtex, gaudir de preus especials als refugis de la FEEC, adquirir una assegurança amb Sabadell Grup Assegurador i molts altres avantatges i descomptes més.

Per consultar el preu de les diferents assegurances i per obtenir més informació, cliqueu AQUÍ

Per sol·licitar la vostra llicència caldrà :

– Ser soci del Club Excursionista Priorat.

– Fer transferència bancària de l’import de la quota de soci + llicència federativa.

( Important! Indicar al concepte Nom, Cognom i modalitat federativa. Sense aquest pas no podrem tramitar.)

-Notificar el pagament via correu electrònic  adjuntant el resguard de pagament a: info@clubexcursionistapriorat.cat

 

 El club us tramitarà la llicència sense cap cost adicional.

 • 2100 0082 36 0101580243 (La Caixa)

Demana la llicència

Sol·licita la teva equipació CEP

samarreta01

samarreta_tirants01

maillot02

paravent01

Si ja ets soci del CEP, només et falta l’equipació que més s’adapti a les teves necessitats esportives! Al Club hem dissenyat quatre tipus d’equipació a la dosposició dels nostres socis: una samarreta tècnica de màniga curta, una samarreta tècnica de tirants, un maillot BTT o un paravent per a les inclemències meteorològiques.

Material a disposició dels socis

El club també posa a la disposició dels socis la possibilitat de llogar qualsevol tipus de material necessari per a la pràctica d’activitats a l’aire lliure a un mòdic preu. Per procedir a la reserva caldrà que ompliu el formulari corresponent i el mateix Club es posarà en contacte amb vosaltres per procedir al pagament i la posterior entrega del material.

Sol·licita material

MATERIAL

 • Grampons
 • Piolets
 • Arva
 • Pala
 • Sonda
 • Ancores de neu
 • Tenda d’acampada
 • Raquetes de neu
 • Arnesos infantils
 • Biblioteca: Llibres, mapes, revistes, dvd’s, etc.

There are many advantages of hiring a professional to write my essay paper. In the first place, you’ll ensure your paper’s confidentiality because PaperHelp follows strict standard. In addition, a professional writer will https://www.iedunote.com/selling-not-haggling be able to complete the work completely from scratch, which means you will receive an original and 100% authentic content. This can help make an enormous difference. Before you place an order to purchase a piece of writing, make sure that the plagiarism policy is examined by the company you work for.

No hi ha cap Comentari

Participa a la conversa

No hi ha cap Comentari!

Sigues el primer en començar una conversa.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.