La Pedals de Foc Non Stop

La Pedals de Foc Non Stop

29/06/2014

El CEP amb Ricard Bru i Roger Simo a la Pedals de Foc Non Stop. Finalment després de mesos de preparació hem aconseguit l’objectiu de acabar-la! Han sigut 205kms 6500m+ amb 15h28min. Molt contents d’haver-ho fet, del resultat i de les sensacions. Amb ganes d’intentar-ho un altre cop en futures ocasions.

Hem dut un bon ritme quasi tota la ruta, als avituallaments ens hi esperaven l’Esther i la Maria. Ens ha anat tot molt be, hem superat els moments de “baixón” degut al cansament, no hem tingut problemes mecànics excepte una enganxada de cadena que he tingut però ho hem pogut solucionar, el temps ens ha acompanyat ja que no ha plogut i no ha fet excessiva calor i hem fet nous amics.

Ens va fer  molta il·lussió veure com companys del CEP que estaven a Arties van venir a animar-nos els ultims kms abans d’arribar, moltes gràcies!!

Volem agrair a l’Esther i a la Maria no tant sols pel suport que ens ha donat durant als avituallaments, sinó també per aquests ultims mesos tenint pasciencia i facilitant l’entrenament de 5 dies la setmana amb el temps que implica fer-ho, sense elles aquest somni fet realitat no hagues sigut possible. Un petó!!

No hi ha cap Comentari

Participa a la conversa

No hi ha cap Comentari!

Sigues el primer en començar una conversa.

Only registered users can comment.