Senderes de Vallfogona de Riucorb

Senderes de Vallfogona de Riucorb

04/01/2015

El passat 28 de desembre, 5 membres del CEP vam fer la sortida de Nadal a les boniques senderes situades entre Conesa, Guimerà i Vallfogona de Riucorb. Es una zona molt boscosa i hombríbola molt bonica tant per fer senderisme com BTT.

Vam començar la ruta al pintoresc poble de Conesa, mentre anavem amb el cotxe no les teniem totes de poder fer amb garanties la sortida degut a les previsions de temporal de vent que hvien pronosticat.

Vam començar a pedalar i no feia gens ni mica de vent, la sorpresa ens la vam endur 1 hora mes tard que va començar a caure una bona calamarsada que va durar uns 30-40 min aprox. la qual cosa va complicar molt el descens de les senderes ja que el terreny es una mica argilós i les senderes estaben plenes de fang, calamarsa i moltes fulles de roure. Després de la pujada al poblet de Segura vam esmorzar per recuperar forces. Vam seguir gaudint del recorregut fins a Guimerà, el terreny millorava una mica però seguiem trobant trams de fang fins les orelles. En arribar a Vallfogona vam començar l’última pujada, les cames ja notaven els kilometres fets, però sabiem que era la última pujada. En arribar a dalt als molins vam començar l’última sendera, que es la mes complicada, el fang ens va complicar molt el descens però al final vam arribar a Conesa.

Es una ruta molt bonica i recomanable, la llàstima va ser que el fang ens va fer alentir el ritme i no poder gaudir tant dels descensos.

No hi ha cap Comentari

Participa a la conversa

No hi ha cap Comentari!

Sigues el primer en començar una conversa.

Only registered users can comment.