Curs Orientació i Primers Auxilis

Curs Orientació i Primers Auxilis

13/01/2016

Durant els mesos de novembre i desembre vam poder gaudir de dos cursos, un d’orientació i un altre de primers auxilis.

El Jordi Rull ens explica el curs d’orientació:

Consta de 3 dies en el que el primer fora teòric, com llegir un mapa  la seva orientació amb una brúixola, les corves de nivell, descripció de de les diferents alçades, localització de senders , rius o demés abreviatures. El segon dia ja fou una part teorica-practica com ens orientem en un mapa i una zona determinada, i mitjançant la brúixola, trobar el lloc possible on estem ubicats o on volem anar. Ja l´ultim dia ja fou practica, ens arribarem als Ports de Tortosa Beceit, i alli fou un cap de setmana, on ja ens posarem a prova de tot el curs realitzat. Una bona experiència que agraeixo a tots aquells que en ell han participat, i la Mireia que ens ajudat, en tot en lo que es refereix, a tindre una bona orientació en llocs tant propers a nosaltres , com som les muntanyes.

L’altre curs ens el va oferir l’Armand Pi, infermer de professió i apassionat de la muntanya. Ens va donar molt bons consells per anar per la muntanya amb molta seguretat.

 

Volem donar les gràcies a tots dos, a la Mireia i a l’Armand, perquè la formació i la seguretat és fonamental. Però també donar les gràcies per la seva disponibilitat i la seva generositat a l’hora d’oferir, de manera altruista ,aquest tipus de formació. Necessitem socis com vosaltres. Us estem molt agraïts.

No hi ha cap Comentari

Participa a la conversa

No hi ha cap Comentari!

Sigues el primer en començar una conversa.

Only registered users can comment.