Cim del Montalt

Cim del Montalt

29/11/2014

Excursió al cim del Montalt de Capçanes

Sortim a quarts de nou del matí des dels Tollets una dotzena d’excursionistes i cinc cans, disposats a fer el cim del Montalt. Ens dirigim cap al celler de Vinyes d’en Doménech, per agafar una pista que ens durà a trobar una sendera que ens encara a trobar el canal Roig. El camí transcorre per vinyes i bosc, i ens comencem a treure roba, la pujada és exigent!!!!

El canal Roig és dret, pedregós i de fort desnivell. Anem pujant, i entre una boira mulladora, aconseguim fer el Montalt Nord. Això si, abans de fer el cim, esmorzem i agafem forces.

Aconseguit el primer objectiu , ens dirigim al Montalt sud, el qual fem sense problemes, ben tapats, que la boira i el vent no ens deixen.

La baixada la fem per una zona d’avencs, fantàstics…plens de falgueres i fòssils en abundància.

Passem també per Racó d’en Xanxo, un lloc pintoresc, on esperàvem trobar aigua però la sequera és evident. Ja cap al Mas del Ramer, que el veiem al fons, seguim baixant pel camí de Portadeix, o camí de Vandellòs.Ja a la Fou, agafem aigua, i a trobar el bonic sender de la Sendal que ens portarà un altre cop als Tollets, on tenim els vehicles.

Baixant contemplem els colors de la tardor, amb les vinyes rogenques i grogues de la Mas del Guimerà, i ens quedem meravellats

En resum, una bona excursió de tardor, una bona colla i a esperar la pròxima.

s’ho perdreu????

Raül Serra

 

 

No hi ha cap Comentari

Participa a la conversa

No hi ha cap Comentari!

Sigues el primer en començar una conversa.

Only registered users can comment.