SORTIDA FAMILIAR GRAU DEL PI

SORTIDA FAMILIAR GRAU DEL PI

02/11/2015

El dia 25 d’octubre vam fer la primera “SORTIDA FAMILIAR CEP” d’aquesta temporada. Hi vam participar 5 famílies; 10 nens, 7 pares i dos àvies/padrines, un total de 19 valents excursionistes  que vam fer la circular del Grau del Pi.

Els nens s’ho va passar d’allò millor buscant pedres, menjant cireres de pastor, compartint la passejada, xerrant i sobretot fent la cabreta escaladora un cop vam ser dalt de tot del cingle. Els pares i àvies…diguem que…d’això…com ho diríem..no van acabar de gaudir. ( es van cagar, parlant clar i català)

Cal reconèixer que el nivell de la sortida era molt alt i  no era ideal per fer amb nens poc experimentats. ( Us recomanem que hi aneu primer sense nens i després valoreu si els vostres hi poden pujar o no ja que tècnicament no és difícil però potser que l’altura faci por )

El recorregut de 6,5 km el vam completar amb unes 4:30 h.

Cada mes realitzarem una activitat familiar i us volem animar a participar-hi. El nivell l’adaptarem en funció de l’edat i l’experiència de cada nen o nena o fins i tot de les necessitats o demandes dels pares. Com més nens hi ha més xalen, i vosaltres passareu un matí genial!

( les dates que hi ha al calendari del CEP també són orientatius, els podem modificar si va millor un altre cap de setmana)

Us esperem a la pròxima sortida!

No hi ha cap Comentari

Participa a la conversa

No hi ha cap Comentari!

Sigues el primer en començar una conversa.

Only registered users can comment.