PIC DE LA MALADETA

PIC DE LA MALADETA

02/03/2017

Dissabte 25 de febrer quedem per anar plegats a Benasc  l’Ernest, Jordi Rull i Vicenç venint desde Falset i  l’Enric i  Joan desde Reus.

Dinem a Benasc i aparquem el cotxe aprop de Llanos de l’Hospital. Comencem a caminar direcció a la Besurta i després al refugi de la Renclusa. Necessitem unes dues hores per arribar al refugi. Trobem neu als 5 minuts d’haver sortit del cotxe.
Al refugi ens espera l’Alfons del GEAM de Reus. Havia pujat aquell dia la Muela i el diente de Alba.
A les 19 hores ja ens preparen el sopar. Refugi remodelat i acollidor ple fins la bandera. Coincidim amb lés companyes i companys del GEAM de Reus,
Diumenge sortim del refugi cap a les 6:30. No fa gaire fred i es pot caminar molt bé per la neu dura amb grampons. Seguim la traça que ens porta cap al Portillo superior, camí comú de l’Aneto. La majoria de la gent va en direcció a l’Aneto.  Abans d’arribar al Portilló superior, ens desviem a la dreta, en busca del Collado de la Rimaya. Per accedir al coll, hem de passar una canal d’uns 50 graus d’inclinació i 100 metres de desnivell. Agafem casc i piolets i pugem sense problemes. Al coll ens espera el solet  i ja veiem el cim de la Maladeta que assolirem 10 minuts més tard.  Aprofitem per fer fotos i menjar i veure. A la baixada farem un ràpel de 30 metres desde el coll . Coincidim  amb un bon grupet de gent pujant cap al coll.  Baixada tranquila i relaxada fins al refugi i posteriorment fins al cotxe.
Temps molt agradable amb molt bona visibilitat, caloreta i sense vent. En total unes 9 hores d’activitat.
Fins la propera companys!!

No hi ha cap Comentari

Participa a la conversa

No hi ha cap Comentari!

Sigues el primer en començar una conversa.

Only registered users can comment.