1a Cursa Tretze Graus i Mig

1a Cursa Tretze Graus i Mig

03/11/2014

El passat 12 d’octubre neixia a la nostra comarca una nova cursa de muntanya. Aixi que aquest cop sense matinar massa posem fil a l’agulla per tal de gaudir d’una cursa a proper de casa , que sempre s’agraeix.

Ens trobem una bona colla de gent del club per iniciar un recorregut circular pel terme de Gratallops, el temps al final sembla que acompanya i sembla que fins i tot tindrem calor, sort que la cursa sembla ràpida i això evitarà que agafem massa sol.

Són les 10 i uns minuts , a aquesta hora es dona el tret de sortida , per comença travessem la carretera per primer com i enfilem un camí ample amb baixada , que ens permet fer uns primers kilòmetres més que ràpids , el recorregut ens fa gaudir d’un passeig entre vinyes que ens acompanyara bona part del recorregut i es que , com no , estem al cor de la DOQ priorat.

I després d’anar fent uns seguit de pujades i baixades ens plantem al km 6 , just al primer avituallament , aquí agafem forces per iniciar la pujada que ens dura a l’ermita de la consolació, un cop a dalt de la carretera ja divisem al capdamunt l’ermita de Gratallops , aquí ens trobem davant un senderó força empinat que sembla fet per a l’ocasió i que fa que , molts de nosaltres , per primer cop, tinguem que caminar, un cop dalt a l’ermita trobem un nou avituallament , estem al km 9 , només en queden 4 per a la fi de la cursa.

A partir d’aquí tot uns seguit de pujades i baixades , la majoria per terreny llicorell però també pel mig del bosc i la companyía de les vinyes que també es deixen veure de tant en tant, arribem al capdamunt d’un turó que ens deixar a tocar de Gratallops , ara si toca baixa per un senderó fet de terreny llicorell i ja enfilem els primers carrers del poble , 200 metres i l’arribada ja es aquí , i ens rep amb cansament però amb el goig d’haver pogut gaudir d’un paisatge típicament prioratí.

En definitiva una cursa molt jove però amb molt de futur que ens mostra l’encant i ens recorda la sort que tenim de viure en aquests paratges , i al damunt podem gaudir-los fent el que ens agrada, córrer.

tretze2014

No hi ha cap Comentari

Participa a la conversa

No hi ha cap Comentari!

Sigues el primer en començar una conversa.

Only registered users can comment.