Alex Salvat Capafons 3r Júnior del Circuit de Curses de Muntanya de les terres de l’Ebre.

Alex Salvat Capafons 3r Júnior del Circuit de Curses de Muntanya de les terres de l’Ebre.

01/12/2014

Aquest dissabte es va celebrar la cloenda i entrega de premis del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre, a la Pobla de Massaluca.

Volem felicitar a l’Alex Salvat Capafons, corredor del Club Excursionista Priorat,  ja que ha aconseguit quedar entre els tres millors de la seva categoria, Júnior masculí.

Enhorabona Alex, et desitgem molts anys de muntanya!

Us deixem amb les seves paraules del facebook, valorant la temporada i agraint el seu èxit:

“L’any passat vaig descobrir les curses de muntanya, un esport que cursa rere cursa m’ha anat fascinant. He tingut una temporada molt carregada de curses i amb alguna lesió. Però finalment he aconseguit amb molta satisfacció tots els meus objectius entre els quals estava fer podi Júnior al Circuit de les Terres de l’Ebre, quedar finisher del circuit i fer la meva primera cursa llarga de més de 42 km, tot i que la millor recompensa de l’any ha sigut gaudir de la muntanya amb els companys i amics runners (Marc Martí Lleixà Sancho, Sergi Matamoros Bort, Sara Baiges Arrufat, Abdel Ben Haddou, Youssef Abaghad, Cristian Gisbert, Guillem Pujol, Jaume Adell Ferré) als que estic molt agraït per fer-me gaudir d’aquest gran esport.”

alex2 alex3

No hi ha cap Comentari

Participa a la conversa

No hi ha cap Comentari!

Sigues el primer en començar una conversa.

Only registered users can comment.