Cursa de la Marcenca, Bítem!

Cursa de la Marcenca, Bítem!

15/02/2015

Diumenge 8 de Febrer a Bítem, va tenir lloc la 3a. Cursa de Muntanya del Circuit de les Terres de l’Ebre. La V. Cursa de la Marcenca!!!

I com no podia ser amb molt bona representació del C.E.P.!!! A la Cursa: amb el Vicenç, el Raül i Jo; i a la Marxa amb la Roser, l’Oriol, el Marc i el Jordi!!!

El recorregut va ser d’allò més distret i variat i com no podia ser…..amb una típica sortida ràpida!!! Al Km. 2 ens endinsàvem per un barranc pedregós i estret, on els avançaments eren quasi una “misión imposible”!!! Al finalitzar el barranc vam alternar durant uns kms. pista asfaltada amb algun tram de sendera, mirant de reull el que ens esperava….. la pujada al Cim del Montaspre. Una pujada lenta acompanyada per restes de neu, per un terreny aspre i pedregós!!!! Una vegada a dalt del Montaspre es crestellava durant uns kms. per les muntanyes que envolten al Cim, per a falta de 6 kms. iniciar un descens ràpid i tècnic, per uns corriols i senders estrets i vertiginosos que ens portarien a la línia d’arribada.
En resum, una cursa exigent, ràpida i entretinguda, que mereix la pena repetir-la l’any vinent!!!!!

Dades tècniques:

Distància: 23 kms.
Desnivell Positiu: 1200 mtrs.
Alçada mínima: 20 mtrs.
Alçada màxima: 528 mtrs.

Fins la propera Cursa que ens trobarem a Miravet, la més que coneguda Cursa de la Cameta Coixa, puntuable aquest any per primera vegada per la Copa Catalana de FEEC!
Salut i Cames!!!!

IMG-20150208-WA0007

No hi ha cap Comentari

Participa a la conversa

No hi ha cap Comentari!

Sigues el primer en començar una conversa.

Only registered users can comment.