LA CURSA DE CASA

LA CURSA DE CASA

27/09/2015

Crònica de IX Cursa de muntanya de Falset

 

Jo tornem a ser 11 de Setembre i com fa uns anys un esdeveniment esportiu de primer ordre arriba a la nostra vila , la Cursa de muntanya.

El dia s’aixeca rúfol , esta núvol i s’escapa alguna gota , tot plegat ens fa pensar amb el terreny remullat que ens pot afavorir alguna que altra relliscada , però per altra banda corroborà que el calor ens respectarà força.

Veiem moltes samarretes verdes del nostre club , uns  25  participants del CEP entre totes dues curses, és nota que juguem a casa.

Van arribant els participants , en total 313, la  plaça de  de l’Artesana es va aplenant , sembla que ara plou més, la gent entra  a la lectura de xips, és dona la benvinguda  i es fa un emotiu minut de silenci en record de l’Àngel , un habitual de la nostra cursa .

S’inicia la cursa , pel recorregut ja habitual , com sempre el més pesat arriba al final  , la cronoescalada  del grau de les Torres,   la part final de la cursa , malgrat que el calor no ha fet acte de presència aquest any , deixa el record habitual en molts dels corredors , les famoses rampes  ja habituals en molts dels que correm ,al final  les relliscades pel senderó que ens durà a la Roca Roja es fan habituals  , fruit de la humitat que a ens ha acompanyat.

 La cursa com sempre molt ràpida , un Falsetà , el Jordi , ha arrribat per sota de les dos hores , cosa que crec que no havia esdevingut fins a hores d’ara . L’organització com sempre molt bé , el recorregut també , però potser ja massa repetitiu , un comentari  al respecte , dit per força gent , caldria plantejar-se una renovació del mateix , qui sap si la desena edició ens durà per altres parts dels voltats del nostre poble.

Sigui com sigui  l’any vinent , l’onze de setembre , tindrem una nova cita  amb  la cursa de casa, nosaltres hi serem , i tu ?

Armand Pi

No hi ha cap Comentari

Participa a la conversa

No hi ha cap Comentari!

Sigues el primer en començar una conversa.

Only registered users can comment.